Versjes

Versjes ... Het kan wat overdreven klinken, maar ik ben geinspireerd door Toon Hermans die zijn liederen en teksten ook altijd versjes is blijven noemen. De kwaliteit en daarmee misschien ook de betiteling voor mijn versjes mag de lezer beoordelen. Hopelijk zit er wat tussen dat je aanspreekt. Dan hoor ik dat graag. Ook andere opmerkingen, suggesties, kritiek zijn trouwens welkom, op voorwaarde dat het opbouwend is bedoeld. Dan doe ik daar graag mijn voordeel mee

Voorlopig biedt de website nog geen mogelijkheid om per pagina te reageren. Misschien gaat dat in de toekomst veranderen, maar dan moet dat wel veilig kunnen gebeuren. Eerder heb ik ervaren dat die mogelijkheid tot een overvloed aan ongewenste berichten leidde, en een hoop onnodig en ongewenst werk om dat allemaal weer te verwijderen. Wilt u reageren, gebruik daarvoor dan het email adres in de contactgegevens voor deze website die u onderaan elke pagina vindt. Graag met vermelding van het vers waar u op reageert, of de reden voor uw reactie.

Maar goed, zoals gezegd; hopelijk zit er wat van uw gading bij. 'Wandel' rustig eens rond. En mocht u een vers zelf ergens voor willen gebruiken, dan valt daar zeker over te praten, maar nooit zonder toestemming, zoals u hopelijk zult begrijpen.

In het menu hiernaast vindt u een overzicht van de versjes op deze website.

Veel plezier, Kwetal de Breinbaas (alias Dirk Engelage).