Overgenomen

Overgenomen ...

Op deze plek vindt u een eerste verzameling van verzen en versjes die vanaf de 'oude' blog hier een plek zullen krijgen. Nog niet thematisch geordend, dat zal later gebeuren. Hoewel het van sommige versjes wel erg duidelijk is dat ze in de categorie gekke versjes thuishoren. Die worden dan ook meteen daar ondergebracht! Vanaf maandag 6 juli 2020 zal het 'waardig bevonden' materiaal tijdelijk hier worden weergegeven. Het menu hiernaast is gaandeweg gegroeid, de nieuwste bijdragen onderaan het menu. In de loop van de tijd zullen de 'overgenomen' gedichten hun definitieve plek vinden onder andere rubrieken. Ook dit deel zal dus in de loop van de tijd steeds leger worden.

Neem regelmatig eens een kijkje en lees voor het eerst, of opnieuw, de verzen van eerder. Dit betekent wel, dat inmiddels blog.kwetal.nl is opgehouden te bestaan. Alles heeft zijn tijd, dus dat ook ... Mochten mensen nog naar dat oude adres hebben gezocht; die zijn automatisch doorverwezen naar hier. 

Veel plezier. En wilt u reageren of hebt u vragen, bijvoorbeeld over verzen die u eerder hebt gelezen of over gebruik van materiaal van hier, stuur dan een bericht naar poezie@kwetal.nl.

Hartelijke groet,
Dirk Engelage